top of page

Vad är en lifestylefotografering?

Många undrar vad en lifestylefotografering innebär och om det skiljer sig från en vanlig familjefotografering. Jag känner att det här ämnet bör lyftas så att jag kan få berätta och visa alla fördelar med just en lifestylefotografering.

Kärt barn har många namn, lifestylefotografering, in home session, dokumentär fotografering. Fotograferingen sker hemma hos er i en trygg miljö där ni känner er bekväma. Jag guidar er genom hela fotograferingen men lägger fokus på att fånga er på ett naturligt sätt där ni får fokusera på att bara vara nära, busa, mysa och umgås precis som ni brukar. En lifestylefotografering är för er som vill ha dokumentära bilder på hela familjen ihop i ert hem. Bilder på er vardag precis där och då med en fotografering som sker på era villkor och önskemål.

Vill ni kanske baka? Och låta barnen smaka kladdkakesmet? Ni kanske vill mysa ner er i soffan med en bra bok och ha högläsning för varandra? Eller hitta något roligt pyssel?


Det finns inga rätt eller fel, inga stela poseringar eller ”titta in i kameran och le" utan den här typen av fotografering går ut på att få genuina och dokumentära bilder på er familj. Jag älskar både utomhusfotograferingar och in home sessions och jobbar alltid på ett sätt för att få er att ha en rolig och avslappnad stund tillsammans.


För mig som fotograf är det viktigt att fånga de där små härliga ögonblicken som speglar er som familj och därför så blir det ofta en blandning av mycket bus och mys under mina fotograferingar, för att locka fram alla känslor.


Jag brukar alltid säga att fotografier är det finaste vi har efter våra minnen. Bilder är ju det som barnen kommer ha kvar när de växer upp, och visst vill ni väl ha bilder på hela familjen ihop? Varför inte ge bort en fotografering som present. Är du sugen på att boka en lifestylefotografering? Fyll i formuläret här så kontaktar jag dig!


Comments


bottom of page