top of page

Familjefotograf Linköping

Hur går fotograferingen till?

Vi utformar fotograferingen till det som passar er familj bäst. Ni väljer själva om ni vill fota utomhus eller hemma hos er, oavsett vart vi fotar så ses vi och fotograferar i en timme. På en timme hinner vi fota hela familjen men även bilder på barnen och er föräldrar separat om det önskas. När vi bokar er fotografering bokar vi även ett reservdatum vid dåligt väder. Inom 2 veckor efter fotograferingen får ni tillgång till ett personligt webbgalleri där ni väljer vilket paket som passar er bäst.

Vad ingår i fotograferingen?

 • En timmes fotografering på noga utvalda platser

 • Tillgång till lånegarderob och ett valfritt ombyte

 • Personligt onlinegalleri där bilderna levereras

 • 10 högupplösta bilder i färg & svartvit

3'500:- inkl. moms

* Du får 20% rabatt vid bokning av både gravidfotografering och nyföddfotografering.
Vill ni köpa till extrabilder så går det att köpa till för 250kr/styck.

nyfoddfotografering-linkoping.jpg
boka-nyfoddfotograf-linkoping.jpg

Nyföddfotografering

Har ni precis fått barn och vill fånga det lilla miraklet på bild? Vi möts hemma hos er för att föreviga den första tiden med bebis i en avslappnad miljö. Jag använder mig av naturligt ljus och fotar  tidlösa bilder på både bebis och hela familjen. En lugn fotografering där fokus ligger på närhet och kärlek.

Familjefotografering

Saknar ni bilder på er familj, där alla är med? Jag vet hur svårt det kan vara att få till ett foto där hela familjen är med men det är otroligt värdefullt för både er föräldrar och barnen. Jag hjälper er att fota kärleksfulla bilder med värme och närhet som ni alla kan se tillbaka på, generation efter generation.

boka-familjefotograf-linköping.jpg
familjefotograf-linköping.jpg
 • Hur bestämmer vi plats för porträttfotograferingen?
  Om ni gifter er i närheten av Linköping så har vi möjlighet att göra provfotografering på bröllopsplatsen för att utforska miljön. Finns inte den möjligheten så kan ni leta efter en fin plats för porträtten och skicka bilder till mig för att tillsammans bestämma en fin plats. Jag ser alltid till att vara på plats i god tid för att stämma av att platsen ser bra ut beroende på hur ljuset är på bröllopsdagen. Ett tips när ni letar efter fotoplats är att utgå ifrån att det kommer vara soligt och att då kolla efter en plats med jämn skugga, vilket brukar hittas nära skog, vid stora träd (gärna ekar), vid en byggnad eller liknande. Passa även på att kolla efter fotoplatser ungefär samma tid som vi faktiskt kommer att fota porträtten under bröllopet, tänk på att solen står olika högt på himlen varje dag så åk gärna och kika fotoplatser i närheten av bröllopsdagen :)
 • Vad gör vi om det regnar?
  Vi behöver alltid en plan b ifall det skulle regna mycket på bröllopsdagen. Om det inte öser ner så har jag med mig genomskinliga paraplyn att fota under och det blir magiska bilder :) Ifall bröllopet är lång ifrån Linköping behöver ni hitta en plats under tak/inomhus som plan B. Tips då är att kolla efter platser under tak, i en tät skog eller inomhus. En del slott eller herrgårdar kan man boka för fotografering någon timme eller två :)
 • Hur gör du med mat under bröllopet?
  Om ni har bokat mitt heldagspaket samt om ni har bokat mitt halvdagspaket och jag ska dokumentera middagen önskar jag att få någon mat under kvällen. Det smidigaste är att jag passar på att äta samtidigt som ni äter. Jag försöker såklart att hinna med att dokumentera så stor del av middagen med tillhörande tal och uppträdanden som möjligt. Det är därför viktigt att vi stämmer av vilken tid det är bäst att jag smiter iväg och äter!
 • Behöver du boka övernattning?
  Vid fotograferingar utanför Östergötland tillkommer en milersättning på 30kr/mil. För bröllop där övernattning behövs kan kostnader för boende tillkomma, men det tar vi en diskussion om innan eventuell bokning :)
 • Vad händer om vi eller du blir sjuk?
  Om någon av er mot förmodan skulle bli sjuka så bokar vi självklart om datumet utan någon kostnad. Ifall jag skulle bli sjuk så känner jag flera otroligt duktiga bröllopsfotografer som kan hoppa in och föreviga er stora dag!
 • Vad kostar det att ha dig som bröllopsfotograf?
  Mina priser startar på 16'900:- inkl. moms. Skicka en förfrågan via formuläret nedan eller direkt på charlotte@creativetouch.se om ni är intresserade av att se mina bröllopspaket så kommer dom på mailen inom kort :)
 • Hur många bilder får vi?
  Jag brukar ha som ett minimum att leverera minst 50 bilder/timme, men jag tar aldrig bort några fina bilder utan det blir oftast fler bilder än så som levereras :)
Familj/Nyfödd förfrågan

Boka din familjefotografering här

bottom of page