1/2

Familjefotograf Linköping

nyfoddfotografering-linkoping.jpg
boka-nyfoddfotograf-linkoping.jpg

Nyföddfotografering

Vi möts hemma hos er för att föreviga den första tiden med bebis i en avslappnad miljö. Jag använder mig av naturligt ljus och fotar tidlösa bilder på både bebis och er som familj. En lugn och mysig fotografering där fokus ligger på era känslor och kärlek.

 

Som fotograf får jag följa familjer genom livet vilket är helt fantastiskt. Allt ifrån bröllop till graviditeter, från när bebis kommer till världen och genom livets olika höjdpunkter.

Familjefotografering

Saknar ni bilder på er familj, där alla är med? Jag vet hur svårt det kan vara att få till. Att boka en familjefotografering kommer att ge er ovärderliga minnen. Era barn kommer att få bilder på er tillsammans att titta tillbaka på,  och tro mig - det är ovärderligt om något.

 

De där stela poserna och ”kolla in i kameran” lämnar vi hos skolfotografen, hos mig får ni dokumentära bilder på er familj precis som ni är. Jag vill fota er där ni som familj trivs som bäst, därför har ni valet att fotas i ert hem eller utomhus på en plats som ni tycker om. 

familjefotograf-linkoping.jpg

Din investering

Nyföddfotografering

För er som vill föreviga den allra första tiden hemma med bebis i en avslappnad och mysig fotografering med bebis i fokus.

  • 1-3h fotografering

  • Ett ombyte ingår

  • 10 högupplösta bilder

  • Personligt webbgalleri online

  • Alla bilder i färg & svartvit

Pris: 3'200:- inkl. moms

Familjefotografering

För dig som vill föreviga bilder på hela familjen, så att alla kommer med på bild. Minnen som varar för flera generationer framöver. Ni väljer mellan att fota hemma hos er eller på en utvald plats utomhus.

  • 1h fotografering

  • 10 högupplösta bilder i färg & svartvit

  • Personligt webbgalleri online

  • Alla bilder i färg & svartvit

Pris: 2'900 inkl. moms

Vanliga frågor

När är en bra tid att boka nyföddfotografering?


Vid bokning så hittar vi ett datum cirka 7-14 dagar efter beräknad förlossning. Kommer bebis tidigare eller senare än väntat så bokar vi om tiden. Jag fotar endast två nyföddfotograferingar per månad för att kunna vara lite flexibel med tiden.
Hur förbereder vi oss inför fotograferingen?


Innan er fotografering så kommer ni att få ett dokument med tips inför fotograferingen, dokumentet innehåller bland annat en klädguide som gör det enklare för er att planera outfits.
Hur många får vi vara på en familjefotografering?


Det finns absolut ingen begränsning på hur många man får vara på en familjefotografering, the more the merrier! Men man får räkna med att vi kanske inte hinner fota lika många separata bilder om ni är en stor grupp.
Vad gör vi om det skulle bli dåligt väder?


Vid bokning av utomhusfotografering bokar vi ett reservdatum så om det mot förmodan skulle regna/snöa för mycket på vår bokade tid så har vi en reservplan :)
Vad gör vi om bebis är på dåligt humör?


Jag har full förståelse för att de små liven inte alltid är på humör. Vi avsätter 3 timmar för fotograferingen så att det finns gott om tid för blöjbyten och matning i lugn och ro om det skulle behövas. Skulle det inte fungera alls så bokar vi såklart en ny tid för fotograferingen, det är meningen att er fotografering ska vara en lugn och avslappnad stund tillsammans.

Skicka din bokningsförfrågan här

arrow&v