gravidfotograf-ostergotland.jpg

Gravidfotograf Linköping

Gravidfotografering Linköping

Först och främst, ett stort grattis till graviditeten! Går du i tankarna om att föreviga din graviditet? Att ni ska bli en till i familjen är ju helt underbart. Ett perfekt tillfälle för att unna dig en lyxig upplevelse som ger dig ovärderliga minnen.

 

Jag guidar er genom hela processen från bokning till leverans så ni kan fokusera på att slappna av och njuta av er fotografering och den sista tiden innan er bebis kommer till världen.

 Visste du att bebisen ler redan inne i livmodern? Hur häftigt är inte det! 

gravidfotografering-linkoping-creativeto
boka-gravidfotograf-linköping-charlotte-
familjefotografering-gravid-linkoping.jpg
gravidfoto-linkoping.jpg

Boka gravidfotografering

Om du vill säkra en tid för gravidfotografering med mig så rekommenderar jag att ni är ute i god tid. Hör gärna av dig runt vecka 20 för att se lediga tider. Fotograferingen bokar vi någonstans kring vecka 27-35 beroende på hur du mår och i vilket stadie du vill föreviga graviditeten i.

 

När du har bokat och betalat bokningsavgiften på 1500kr hittar vi tillsammans ett datum och ett reservdatum som passar båda samt plats för fotograferingen. Resterande belopp betalas i samband med din bildleverans.

Inför din gravidfotografering

I samband med din fotografering får du välja ut en eller två klänningar/kimonos från min lånegarderob, men det går också bra att ha egna kläder såklart. Ni får gärna rådfråga mig när det kommer till vilka kläder och färger som passar fint ihop och till fotoplatsen. Partner, eventuella syskon eller en vän får mer än gärna följa med på fotograferingen.

Dags för fotografering!

Under fotograferingen är det fokus på närvaro och känsla, jag kommer inte att be dig att göra några konstiga poser utan med enkla medel guida er för att få fram äkta känslor i bilderna. Det är fullt normalt att vara lite nervös inför en fotografering men jag lovar dig att nervositeten kommer att vara som bortblåst så fort vi börjar fota.

Leverans

Inom 2 veckor kommer du att få ett personligt webbgalleri med utvalda bilder från fotograferingen. Sätt er ner i lugn och ro och kolla på era fina bilder, 5 bilder ingår och alla bilder levereras i både högupplöst och webbanpassat format i färg & svartvit. Önskar man att köpa fler bilder går det att göra för 250kr styck eller alla för ett paketpris.

Din investering

Gravidfotografering

En lyxig stund för dig att få en avslappnad gravidfotografering som ger dig ovärderliga minnen att titta tillbaka på livet ut. Partner och eventuella syskon är välkomna att vara med.

  • 1h fotografering

  • Tillgång till min lånegarderob

  • Ett ombyte ingår

  • 5 högupplösta bilder

Pris: 2'900:- inkl. moms

Gravidfotografering &
Nyföddfotografering

För dig som vill föreviga både graviditet och nyföddfotografering. Vid bokning av det här paketet får du 20% rabatt på nyföddfotograferingen.

  • 2h fotografering (1h per fotografering)

  • 10 högupplösta bilder i färg & svartvit

  • Ombyte ingår på båda fotograferingar

  • En förstoring i fine art print 30x40cm

Pris: 5'200 inkl. moms

Vanliga frågor

När är en bra tid att boka min gravidfotografering?


Hör gärna av dig kring vecka 20 för att hitta en ledig tid. Själva fotograferingen bokar vi någonstans kring vecka 27-35 beroende på hur du mår och i vilket stadie du vill föreviga graviditeten i.
Får jag ta med mig någon till fotograferingen?


Självklart får du ta med dig någon på din fotografering, det är bara mysigt! Om du vill ha med dig din partner eller eventuella syskon så fotar vi även lite bilder med dom.
Vad gör man om man är lite nervös?


Det är helt normalt om du är lite nervös men jag lovar dig att nervositeten kommer att vara som bortblåst så fort vi börjar fota. Det är viktigt för mig att du är bekväm och jag jobbar med enkla medel för att få dig avslappnad framför kameran, inga stela poser hos mig!
Vad gör vi om det skulle bli dåligt väder?


Vid bokning bokar vi ett reservdatum så om det mot förmodan skulle regna eller snöa för mycket på vår bokade tid så har vi en reservplan :)
Vad ska vi ha på oss?


Ett ombyte ingår i din fotografering och du väljer själv om du vill ha egna kläder eller låna en/två klänningar av mig. Om partner/syskon ska vara med får ni gärna rådfråga mig när det kommer till vilka kläder och färger som passar fint ihop och till den utvalda fotoplatsen.
Hur går en nyföddfotografering till?


Under en nyföddfotografering så möts vi hemma hos er för att föreviga den första tiden med bebis i en avslappnad miljö. Jag använder mig av naturligt ljus och fotar tidlösa bilder på er bebis och hela familjen om så önskas. Du kan läsa mer här och skicka bokningsförfrågan. Du som bokar en nyföddfotografering i samband med gravidfotografering får efteråt en förstoring i fine art print 30x40cm och ni har även möjlighet att köpa till förstoringar eller ett fint album med era bilder.

Boka din gravidfotografering här

arrow&v