top of page
306A9414.jpg

Gravidfotograf Linköping

Gravidfotografering Linköping

Först och främst, varmt och stort grattis till graviditeten! Att ni ska bli en till i familjen är ju något alldeles underbart. Ett perfekt tillfälle för att unna dig en fotografering som ger dig ovärderliga minnen.

 

Jag guidar er genom hela processen från bokning till leverans så att ni kan fokusera på att slappna av och njuta av er fotografering tillsammans och den sista tiden innan bebis kommer till världen.

gravidfotografering-linkoping.jpg
gravidfotograf-norrköping.jpg

Boka gravidfotografering

Om du vill säkra en tid för gravidfotografering  så rekommenderar jag att ni är ute i god tid. Hör gärna av dig runt vecka 20 för att se lediga tider. Fotograferingen bokar vi någonstans kring vecka 27-35 beroende på hur du mår och i vilket stadie du vill föreviga graviditeten i.

 

När du har bokat och betalat bokningsavgiften på 1500kr hittar vi tillsammans ett datum och ett reservdatum som passar båda samt plats för fotograferingen. Resterande belopp betalas i samband med din bildleverans.

Inför din gravidfotografering

I samband med din fotografering får du välja ut en eller två klänningar/kimonos från min lånegarderob, men det går också bra att ha egna kläder såklart. Ni får gärna rådfråga mig när det kommer till vilka kläder och färger som passar fint ihop och till fotoplatsen. Partner, eventuella syskon eller en vän får mer än gärna följa med på fotograferingen.

Dags för din fotografering

Under fotograferingen är det fokus på närvaro och känsla, jag kommer inte att be dig att göra några konstiga poser utan med enkla medel guida er för att få fram äkta känslor i bilderna. Det är fullt normalt att vara lite nervös inför en fotografering men jag lovar dig att nervositeten kommer att vara som bortblåst så fort vi börjar fota.

Leverans

Inom 2 veckor kommer ni att få ett personligt webbgalleri. Sätt er ner i lugn och ro och kolla på era fina bilder, därefter väljer ni ut era favoritbilder.  8 bilder ingår i grundpriset, man kan köpa till extrabilder eller hela paketet för ett reducerat pris. I ert galleri finns en personlig shop där man kan beställa både förstoringar och ett fint album.

Vad ingår i fotograferingen?

 • En timmes fotografering på noga utvalda platser

 • Tillgång till lånegarderob och ett valfritt ombyte

 • Personligt onlinegalleri där bilderna levereras

 • 10 högupplösta bilder i färg & svartvit

3'500:- inkl. moms

* Du får 20% rabatt vid bokning av både gravidfotografering och nyföddfotografering.
Extrabilder går att köpa till för 250kr/styck eller alla bilder för ett reducerat pris.

 • Hur bestämmer vi plats för porträttfotograferingen?
  Om ni gifter er i närheten av Linköping så har vi möjlighet att göra provfotografering på bröllopsplatsen för att utforska miljön. Finns inte den möjligheten så kan ni leta efter en fin plats för porträtten och skicka bilder till mig för att tillsammans bestämma en fin plats. Jag ser alltid till att vara på plats i god tid för att stämma av att platsen ser bra ut beroende på hur ljuset är på bröllopsdagen. Ett tips när ni letar efter fotoplats är att utgå ifrån att det kommer vara soligt och att då kolla efter en plats med jämn skugga, vilket brukar hittas nära skog, vid stora träd (gärna ekar), vid en byggnad eller liknande. Passa även på att kolla efter fotoplatser ungefär samma tid som vi faktiskt kommer att fota porträtten under bröllopet, tänk på att solen står olika högt på himlen varje dag så åk gärna och kika fotoplatser i närheten av bröllopsdagen :)
 • Vad gör vi om det regnar?
  Vi behöver alltid en plan b ifall det skulle regna mycket på bröllopsdagen. Om det inte öser ner så har jag med mig genomskinliga paraplyn att fota under och det blir magiska bilder :) Ifall bröllopet är lång ifrån Linköping behöver ni hitta en plats under tak/inomhus som plan B. Tips då är att kolla efter platser under tak, i en tät skog eller inomhus. En del slott eller herrgårdar kan man boka för fotografering någon timme eller två :)
 • Hur gör du med mat under bröllopet?
  Om ni har bokat mitt heldagspaket samt om ni har bokat mitt halvdagspaket och jag ska dokumentera middagen önskar jag att få någon mat under kvällen. Det smidigaste är att jag passar på att äta samtidigt som ni äter. Jag försöker såklart att hinna med att dokumentera så stor del av middagen med tillhörande tal och uppträdanden som möjligt. Det är därför viktigt att vi stämmer av vilken tid det är bäst att jag smiter iväg och äter!
 • Behöver du boka övernattning?
  Vid fotograferingar utanför Östergötland tillkommer en milersättning på 30kr/mil. För bröllop där övernattning behövs kan kostnader för boende tillkomma, men det tar vi en diskussion om innan eventuell bokning :)
 • Vad händer om vi eller du blir sjuk?
  Om någon av er mot förmodan skulle bli sjuka så bokar vi självklart om datumet utan någon kostnad. Ifall jag skulle bli sjuk så känner jag flera otroligt duktiga bröllopsfotografer som kan hoppa in och föreviga er stora dag!
 • Vad kostar det att ha dig som bröllopsfotograf?
  Mina priser startar på 16'900:- inkl. moms. Skicka en förfrågan via formuläret nedan eller direkt på charlotte@creativetouch.se om ni är intresserade av att se mina bröllopspaket så kommer dom på mailen inom kort :)
 • Hur många bilder får vi?
  Jag brukar ha som ett minimum att leverera minst 50 bilder/timme, men jag tar aldrig bort några fina bilder utan det blir oftast fler bilder än så som levereras :)
bottom of page