top of page
306A9414.jpg

Gravidfotograf Linköping

Gravidfotografering Linköping

Först och främst, varmt och stort grattis till graviditeten! Att ni ska bli en till i familjen är ju något alldeles underbart. Ett perfekt tillfälle för att unna dig en fotografering som ger dig ovärderliga minnen.

 

Jag guidar er genom hela processen från bokning till leverans så att ni kan fokusera på att slappna av och njuta av er fotografering tillsammans och den sista tiden innan bebis kommer till världen.

gravidfotografering-linkoping.jpg
gravidfotograf-norrköping.jpg

Boka gravidfotografering

Om du vill säkra en tid för gravidfotografering  så rekommenderar jag att ni är ute i god tid. Hör gärna av dig runt vecka 20 för att se lediga tider. Fotograferingen bokar vi någonstans kring vecka 27-35 beroende på hur du mår och i vilket stadie du vill föreviga graviditeten i.

 

När du har bokat och betalat bokningsavgiften på 1500kr hittar vi tillsammans ett datum och ett reservdatum som passar båda samt plats för fotograferingen. Resterande belopp betalas i samband med din bildleverans.

Inför din gravidfotografering

I samband med din fotografering får du välja ut en eller två klänningar/kimonos från min lånegarderob, men det går också bra att ha egna kläder såklart. Ni får gärna rådfråga mig när det kommer till vilka kläder och färger som passar fint ihop och till fotoplatsen. Partner, eventuella syskon eller en vän får mer än gärna följa med på fotograferingen.

Dags för din fotografering

Under fotograferingen är det fokus på närvaro och känsla, jag kommer inte att be dig att göra några konstiga poser utan med enkla medel guida er för att få fram äkta känslor i bilderna. Det är fullt normalt att vara lite nervös inför en fotografering men jag lovar dig att nervositeten kommer att vara som bortblåst så fort vi börjar fota.

Leverans

Inom 2 veckor kommer ni att få ett personligt webbgalleri. Sätt er ner i lugn och ro och kolla på era fina bilder, därefter väljer ni ut era favoritbilder.  8 bilder ingår i grundpriset, man kan köpa till extrabilder eller hela paketet för ett reducerat pris. I ert galleri finns en personlig shop där man kan beställa både förstoringar och ett fint album.

Vad ingår i fotograferingen?

  • En timmes fotografering på noga utvalda platser

  • Tillgång till lånegarderob och ett valfritt ombyte

  • Personligt onlinegalleri där bilderna levereras

  • 10 högupplösta bilder i färg & svartvit

3'500:- inkl. moms

* Du får 20% rabatt vid bokning av både gravidfotografering och nyföddfotografering.
Extrabilder går att köpa till för 250kr/styck eller alla bilder för ett reducerat pris.

Boka din gravidfotografering här

arrow&v
bottom of page