top of page

Regn på bröllopsdagen! Vad gör vi nu?

Är du orolig att det ska regna på ert bröllop? Don't you worry, I got you!

Det är såklart inget man önskar sig, att det ska regna på sin bröllopsdag. Men det sägs ju ioförsig att regn på bröllopsdagen innebär tur och det är väl passande om något just dagen man gifter sig? Oavsett så behöver ni inte oroa er ifall det skulle regna på er stora dag. Om ni funderar över hur bilderna kommer att bli så kan jag försäkra er om att det kommer att bli helt magiska bilder. Alla bilderna ni ser här är fotade i regn, och visst är dom underbara?

Men vad gör vi om det regnar då? Hur fungerar det rent praktiskt, för man kan ju inte veta i förväg?


Innan bröllopet har jag, eller vi tillsammans tagit fram en plan B ifall det skulle ösregna. Det kan tillexempel vara en tät skog, en allé med träd som skyddar mot regnet, under tak eller en fin plats inomhus där det är bra ljusinsläpp.


Om regnet inte öser ner så tar vi istället mina fina genomskinliga paraplyn och fotar på den tänkta platsen. Jag älskar verkligen bilderna med de här paraplyna. Ja, ni kan ju se själva här ovan. Dessutom får ni komma sådär riktigt, riktigt nära varandra under paraplyet och gosa till det ordentligt och vem vill inte det!


Om ni ska ha en utomhusvigsel är det en bra idé att meddela era gäster att ta med sig ett eget paraply. Se gärna till att alla paraplyn är i en och samma färg, exempelvis vit eller svart, det gör sig mycket bättre på bild.


Comments


bottom of page