top of page
306A5639.jpg

Minifotografering
14 oktober, Linköping

Vad är en minifotografering?

En minifotografering innebär att vi ses och fotograferar i 20 minuter för 57% av priset mot vad en vanlig fotografering kostar. Jag har med mig mysig rekvisita till fotoplatsen och vid bokning får ni en klädguide med tips inför er fotografering.

 

Efter fotograferingen kommer ni att få ett gäng med bilder via ett personligt webbgalleri där ni får välja ut era bilder. Fem bilder ingår men det går självklart att köpa till bilder, då för 250kr/bild. I ert galleri har ni även tillgång till en personlig shop där ni kan beställa kort, förstoringar, tavlor och fina album av era bilder.

306A9125.jpg
306A9029.jpg
306A9097.jpg

(Dessa bilder är tagna vid en annan årstid på  platsen, det kommer att se annorlunda ut)

 • Hur bestämmer vi plats för porträttfotograferingen?
  Om ni gifter er i närheten av Linköping så har vi möjlighet att göra provfotografering på bröllopsplatsen för att utforska miljön. Finns inte den möjligheten så kan ni leta efter en fin plats för porträtten och skicka bilder till mig för att tillsammans bestämma en fin plats. Jag ser alltid till att vara på plats i god tid för att stämma av att platsen ser bra ut beroende på hur ljuset är på bröllopsdagen. Ett tips när ni letar efter fotoplats är att utgå ifrån att det kommer vara soligt och att då kolla efter en plats med jämn skugga, vilket brukar hittas nära skog, vid stora träd (gärna ekar), vid en byggnad eller liknande. Passa även på att kolla efter fotoplatser ungefär samma tid som vi faktiskt kommer att fota porträtten under bröllopet, tänk på att solen står olika högt på himlen varje dag så åk gärna och kika fotoplatser i närheten av bröllopsdagen :)
 • Vad gör vi om det regnar?
  Vi behöver alltid en plan b ifall det skulle regna mycket på bröllopsdagen. Om det inte öser ner så har jag med mig genomskinliga paraplyn att fota under och det blir magiska bilder :) Ifall bröllopet är lång ifrån Linköping behöver ni hitta en plats under tak/inomhus som plan B. Tips då är att kolla efter platser under tak, i en tät skog eller inomhus. En del slott eller herrgårdar kan man boka för fotografering någon timme eller två :)
 • Hur gör du med mat under bröllopet?
  Om ni har bokat mitt heldagspaket samt om ni har bokat mitt halvdagspaket och jag ska dokumentera middagen önskar jag att få någon mat under kvällen. Det smidigaste är att jag passar på att äta samtidigt som ni äter. Jag försöker såklart att hinna med att dokumentera så stor del av middagen med tillhörande tal och uppträdanden som möjligt. Det är därför viktigt att vi stämmer av vilken tid det är bäst att jag smiter iväg och äter!
 • Behöver du boka övernattning?
  Vid fotograferingar utanför Östergötland tillkommer en milersättning på 30kr/mil. För bröllop där övernattning behövs kan kostnader för boende tillkomma, men det tar vi en diskussion om innan eventuell bokning :)
 • Vad händer om vi eller du blir sjuk?
  Om någon av er mot förmodan skulle bli sjuka så bokar vi självklart om datumet utan någon kostnad. Ifall jag skulle bli sjuk så känner jag flera otroligt duktiga bröllopsfotografer som kan hoppa in och föreviga er stora dag!
 • Vad kostar det att ha dig som bröllopsfotograf?
  Mina priser startar på 16'900:- inkl. moms. Skicka en förfrågan via formuläret nedan eller direkt på charlotte@creativetouch.se om ni är intresserade av att se mina bröllopspaket så kommer dom på mailen inom kort :)
 • Hur många bilder får vi?
  Jag brukar ha som ett minimum att leverera minst 50 bilder/timme, men jag tar aldrig bort några fina bilder utan det blir oftast fler bilder än så som levereras :)
barnfotograf-linköping
nils3.jpg

Boka din minifotografering här

bottom of page