Bröllopsfotograf Linköping, Östergötland & Resten av Sverige

Din bröllopsfotograf

Precis som namnet på mitt företag hintar om så fotar jag ert bröllop med en dos av kreativitet. Bort med de stela poserna och ”titta in i kameran och le”. Det är er bröllopsdag och ni bär på alla möjliga sorters känslor och det är precis det som jag vill fånga. Jag arbetar med enkla små knep för att få er att slappna av och förhoppningsvis glömmer ni bort att ni ens blir fotograferade. Jag fotar dokumentärt vilket innebär att ni får foton som speglar er dag precis som den var.

Självklart får ni vägledning och tips av mig under fotograferingens gång, samtidigt som jag ser till att fånga er i ert rätta element där äkta och genuina känslor kommer fram. Det handlar inte om några strikta poser där jag berättar exakt hur ni ska röra er eller hur ni ska ha era händer utan jag kanske säger något i stil med att "gå in för en kyss” eller ”öva på er första dans” - små saker för er att göra tillsammans som inte känns framtvingat. Alla par är olika och sättet som ni visar er kärlek på är både unikt och speciellt och jag är där för att föreviga det åt er.

bröllopsfotograf-norrköping-villa-fridhe

Hur går det till?

Bröllopsmöte

Är ni intresserade av att boka mig som er bröllopsfotograf så bokar vi in i ett möte, jag ses gärna på ett möte över en fika men om det inte går så tar vi mötet över Skype eller telefon istället. Syftet med mötet är att vi ska lära känna varandra lite och gå igenom era tankar och funderingar inför er stora dag. Känns allting rätt efter mötet och ni önskar att boka mig som er bröllopsfotograf får ni avtalet samt en bokningsfaktura på 30% av priset. När den är betald är datumet garanterat ert.

Bröllopsplanering

Alla mina brudpar får min bröllopsguide proppfylld med tips och idéer till bröllopet. Utöver det så bjuder jag in er till ett dokument som vi under tidens gång fyller i gemensamt allt eftersom detaljer sätts på plats, dokumentet går vi sen igenom tillsammans på ett sista möte där vi säkerställer att detaljer som körschema och andra uppgifter stämmer.

Redigering & Leverans

Jag lägger mycket tid och omsorg på era bilder för att ni ska få det allra bästa. En sneak peek skickas inom två dagar och resterande bilder inom 4-6 veckor. Era bilder levereras via ett usb-minne och ett personligt online-galleri som ni kan dela med era nära och kära. Jag rekommenderar er att köpa något gott att äta och dricka och ta en stund för er själva att återuppleva er fina dag tillsammans.

Provfotografering

I alla mina bröllopspaket ingår det en provfotografering innan bröllopet. Det här är ett perfekt tillfälle för er att få öva lite på att stå framför kameran och det är verkligen något jag rekommenderar då det tar bort nervositet inför bröllopet. Efter så får ni några bilder från fotograferingen som ni kan använda till fina saker som tillexempel era save the date kort.

Resa & Boende

Jag utgår från Linköping, Östergötland men reser mer än gärna för att föreviga just ert bröllop. Ersättning för resa samt eventuell kostnad för övernattning tillkommer. För destinationsbröllop i Europa utformar jag en personlig offert till er beroende på vart ni ska gifta er.

Prints & Album

Mina brudpar förtjänar det allra bästa och jag har lagt ner mycket tid på att hitta exklusiva produkter som håller i många år. I mina två större paket ingår en 30x40cm fine art print förstoring och i mitt största paket ingår ett magiskt bröllopsalbum. Alla mina brudpar har möjlighet att beställa förstoringar och bröllopsalbum, något jag verkligen tycker att ni ska unna er.

FAQ

Vad gör vi om det regnar?


Vi har alltid en plan b ifall det skulle regna på bröllopsdagen. Vi kollar upp en fin plats under tak, i en tät skog eller inomhus som blir fin att fota på. Men jag har även med mig genomskinliga paraplyn att fota under och det blir magiska bilder!
Vad händer om vi eller du blir sjuk?


Om någon av er mot förmodan skulle bli sjuka så bokar vi självklart om datumet utan någon kostnad. Ifall jag skulle bli sjuk så känner jag flera otroligt duktiga bröllopsfotografer som kan hoppa in och föreviga er stora dag!
Behöver du boka övernattning?


Vid fotograferingar utanför Östergötland tillkommer en milersättning på 30kr/mil. För bröllop där övernattning behövs kommer även kostnader för boende att tillkomma.
Hur gör du med mat under bröllopet?


Om ni har bokat mitt halv- eller heldagspaket önskar jag att få någon enkel mat under kvällen. Det smidigaste är att jag passar på att äta samtidigt som ni äter. Jag försöker såklart att hinna med att dokumentera så stor del av middagen med tillhörande tal och uppträdanden som möjligt. Det är därför viktigt att vi stämmer av vilken tid det är bäst att jag smiter iväg och äter!
Hur bestämmer vi plats för porträttfotograferingen?


Har vi möjlighet att göra er provfotografering på bröllopsplatsen för att utforska miljön så är det en bra idé. Finns inte den möjligheten så kan ni leta efter en fin plats för porträtten och då är jag på plats i god tid innan bröllopet börjar för att stämma av att platsen ser bra ut.
Ett tips när man letar efter fotoplats är att utgå ifrån att det kommer vara soligt och att då kolla efter en plats med jämn skugga, vilket brukar hittas nära skog, vid en byggnad eller liknande!
Vad kostar det att ha dig som bröllopsfotograf?


Mina priser startar på 8'990:- inkl. moms. Skicka en förfrågan via formuläret nedan eller direkt på charlotte@creativetouch.se om ni är intresserade av att se mina bröllopspaket :)
Hur många bilder får vi?


Det beror såklart på vilket paket ni har bokat men jag brukar leverera minst 50 bilder/timme

A53A7128.jpg
A53A7195.jpg
A53A7155.jpg

Fyll i er bokningsförfrågan här

Så återkopplar jag med mina bröllopspriser om ert datum är ledigt!

arrow&v
arrow&v