top of page

Bröllopsfotograf Linköping

Östergötland & Resten av Sverige

Fokus på närhet och känslor

På er bröllopsdag kommer ni att känna alla möjliga sorters känslor och det är precis det som jag vill fånga med kameran. Bilderna från er bröllopsdag ska  ju visa vilka ni är som personer och som par och inte bara hur ni ser ut. Jag har en dokumentär stil som fotograf vilket innebär att ni får foton som speglar er dag precis som den var. Personligt, okonstlat och med äkta känslor.

Självklart får ni vägledning och tips av mig under fotograferingens gång, samtidigt som jag ser till att fånga er på ett sätt där äkta och genuina känslor får ta plats. Det handlar inte om några strikta poser där jag berättar exakt hur ni ska röra er eller hur ni ska ha era händer utan jag ger er små uppgifter att göra tillsammans som inte känns framtvingat. Alla par är olika och sättet som ni visar er kärlek på är både unikt och speciellt och jag är där för att föreviga det åt er.

bröllopsfotograf-linköping.jpg
DSC00233.jpg
305A7549.jpg

Vi vill boka dig som fotograf, hur går det till?

1. Bröllopsmöte

Är ni intresserade av att boka mig som er bröllopsfotograf så bokar vi ett möte, antingen på en fika på stan eller en onlinefika. Syftet med mötet är att vi får lära känna varandra lite och gå igenom era tankar och funderingar inför er stora dag. Känns allting rätt efter mötet och ni önskar att boka mig som er bröllopsfotograf får ni avtalet och en bokningsavgift på 30% av paketet ni väljer.

3. Bröllopsplanering

Alla mina brudpar får min bröllopsguide fylld med tips och idéer till bröllopet. Utöver det så bjuder jag in er till ett formulär som ni fyller i allt eftersom detaljer sätts på plats. Dokumentet går vi sen igenom tillsammans på ett sista möte där vi säkerställer att detaljer som körschema och andra uppgifter inför dagen stämmer.

5. Redigering & Leverans

Jag lägger ner mycket tid och omsorg på era bilder för att ni ska få det allra bästa. En sneak peek skickas inom några dagar och resterande bilder inom 4-8 veckor. Era bilder levereras via  ett personligt online-galleri som ni kan dela med era nära och kära. Jag rekommenderar er att köpa något gott att äta och dricka och ta en stund för er själva att återuppleva er fina dag tillsammans när ni har fått era bilder!

2. Provfotografering

I alla mina bröllopspaket ingår det en provfotografering i Linköping. Det här är ett perfekt tillfälle för er att få känna på att stå framför kameran och för oss att ses och umgås en stund innan bröllopet. Efter fotograferingen får ni några utvalda bilder som ni exempelvis kan använda till era save the date kort/inbjudningskort.

4. Resa & Boende

Jag utgår från Östergötland men reser mer än gärna för att föreviga fler magiska bröllop både i Sverige och utomlands. Ersättning för resa samt eventuell kostnad för övernattning tillkommer. För destinationsbröllop utformar jag en personlig offert till er beroende på vart ni ska gifta er. 

6. Prints & Album

Mina brudpar förtjänar det allra bästa och jag har lagt ner mycket tid på att hitta exklusiva produkter som håller i många år. I mina två större paket ingår en fin linnebox med usb och  printar från dagen. Ni har även möjlighet att beställa förstoringar och bröllopsalbum via en personlig shop som man får tillgång till i samband med sin leverans.

 • Hur bestämmer vi plats för porträttfotograferingen?
  Om ni gifter er i närheten av Linköping så har vi möjlighet att göra provfotografering på bröllopsplatsen för att utforska miljön. Finns inte den möjligheten så kan ni leta efter en fin plats för porträtten och skicka bilder till mig för att tillsammans bestämma en fin plats. Jag ser alltid till att vara på plats i god tid för att stämma av att platsen ser bra ut beroende på hur ljuset är på bröllopsdagen. Ett tips när ni letar efter fotoplats är att utgå ifrån att det kommer vara soligt och att då kolla efter en plats med jämn skugga, vilket brukar hittas nära skog, vid stora träd (gärna ekar), vid en byggnad eller liknande. Passa även på att kolla efter fotoplatser ungefär samma tid som vi faktiskt kommer att fota porträtten under bröllopet, tänk på att solen står olika högt på himlen varje dag så åk gärna och kika fotoplatser i närheten av bröllopsdagen :)
 • Vad gör vi om det regnar?
  Vi behöver alltid en plan b ifall det skulle regna mycket på bröllopsdagen. Om det inte öser ner så har jag med mig genomskinliga paraplyn att fota under och det blir magiska bilder :) Ifall bröllopet är lång ifrån Linköping behöver ni hitta en plats under tak/inomhus som plan B. Tips då är att kolla efter platser under tak, i en tät skog eller inomhus. En del slott eller herrgårdar kan man boka för fotografering någon timme eller två :)
 • Hur gör du med mat under bröllopet?
  Om ni har bokat mitt heldagspaket samt om ni har bokat mitt halvdagspaket och jag ska dokumentera middagen önskar jag att få någon mat under kvällen. Det smidigaste är att jag passar på att äta samtidigt som ni äter. Jag försöker såklart att hinna med att dokumentera så stor del av middagen med tillhörande tal och uppträdanden som möjligt. Det är därför viktigt att vi stämmer av vilken tid det är bäst att jag smiter iväg och äter!
 • Behöver du boka övernattning?
  Vid fotograferingar utanför Östergötland tillkommer en milersättning på 30kr/mil. För bröllop där övernattning behövs kan kostnader för boende tillkomma, men det tar vi en diskussion om innan eventuell bokning :)
 • Vad händer om vi eller du blir sjuk?
  Om någon av er mot förmodan skulle bli sjuka så bokar vi självklart om datumet utan någon kostnad. Ifall jag skulle bli sjuk så känner jag flera otroligt duktiga bröllopsfotografer som kan hoppa in och föreviga er stora dag!
 • Vad kostar det att ha dig som bröllopsfotograf?
  Mina priser startar på 16'900:- inkl. moms. Skicka en förfrågan via formuläret nedan eller direkt på charlotte@creativetouch.se om ni är intresserade av att se mina bröllopspaket så kommer dom på mailen inom kort :)
 • Hur många bilder får vi?
  Jag brukar ha som ett minimum att leverera minst 50 bilder/timme, men jag tar aldrig bort några fina bilder utan det blir oftast fler bilder än så som levereras :)
creativetouch_sophia_kalle_200619-310.jpg
creativetouch_sophia_kalle_200619-337.jpg
creativetouch_sophia_kalle_200619-150.jpg

Fyll i er bokningsförfrågan här

Så återkopplar jag med mina bröllopspriser!

bottom of page