top of page

Bröllopsfotograf Linköping

Östergötland & Resten av Sverige

Fokus på närhet och känslor

På er bröllopsdag kommer ni att känna alla möjliga sorters känslor och det är precis det som jag vill fånga med kameran. Bilderna från er bröllopsdag ska  ju visa vilka ni är som personer och som par och inte bara hur ni ser ut. Jag har en dokumentär stil som fotograf vilket innebär att ni får foton som speglar er dag precis som den var. Personligt, okonstlat och med äkta känslor.

Självklart får ni vägledning och tips av mig under fotograferingens gång, samtidigt som jag ser till att fånga er på ett sätt där äkta och genuina känslor får ta plats. Det handlar inte om några strikta poser där jag berättar exakt hur ni ska röra er eller hur ni ska ha era händer utan jag ger er små uppgifter att göra tillsammans som inte känns framtvingat. Alla par är olika och sättet som ni visar er kärlek på är både unikt och speciellt och jag är där för att föreviga det åt er.

bröllopsfotograf-linköping.jpg
DSC00233.jpg
305A7549.jpg

Vi vill boka dig som fotograf, hur går det till?

1. Bröllopsmöte

Är ni intresserade av att boka mig som er bröllopsfotograf så bokar vi ett möte, antingen på en fika på stan eller en onlinefika. Syftet med mötet är att vi får lära känna varandra lite och gå igenom era tankar och funderingar inför er stora dag. Känns allting rätt efter mötet och ni önskar att boka mig som er bröllopsfotograf får ni avtalet och en bokningsavgift på 30% av paketet ni väljer.

3. Bröllopsplanering

Alla mina brudpar får min bröllopsguide fylld med tips och idéer till bröllopet. Utöver det så bjuder jag in er till ett formulär som ni fyller i allt eftersom detaljer sätts på plats. Dokumentet går vi sen igenom tillsammans på ett sista möte där vi säkerställer att detaljer som körschema och andra uppgifter inför dagen stämmer.

5. Redigering & Leverans

Jag lägger ner mycket tid och omsorg på era bilder för att ni ska få det allra bästa. En sneak peek skickas inom några dagar och resterande bilder inom 4-8 veckor. Era bilder levereras via  ett personligt online-galleri som ni kan dela med era nära och kära. Jag rekommenderar er att köpa något gott att äta och dricka och ta en stund för er själva att återuppleva er fina dag tillsammans när ni har fått era bilder!

2. Provfotografering

I alla mina bröllopspaket ingår det en provfotografering i Linköping. Det här är ett perfekt tillfälle för er att få känna på att stå framför kameran och för oss att ses och umgås en stund innan bröllopet. Efter fotograferingen får ni några utvalda bilder som ni exempelvis kan använda till era save the date kort/inbjudningskort.

4. Resa & Boende

Jag utgår från Östergötland men reser mer än gärna för att föreviga fler magiska bröllop både i Sverige och utomlands. Ersättning för resa samt eventuell kostnad för övernattning tillkommer. För destinationsbröllop utformar jag en personlig offert till er beroende på vart ni ska gifta er. 

6. Prints & Album

Mina brudpar förtjänar det allra bästa och jag har lagt ner mycket tid på att hitta exklusiva produkter som håller i många år. I mina två större paket ingår en fin linnebox med usb och  printar från dagen. Ni har även möjlighet att beställa förstoringar och bröllopsalbum via en personlig shop som man får tillgång till i samband med sin leverans.

creativetouch_sophia_kalle_200619-310.jpg
creativetouch_sophia_kalle_200619-337.jpg
creativetouch_sophia_kalle_200619-150.jpg

Fyll i er bokningsförfrågan här

Så återkopplar jag med mina bröllopspriser!

arrow&v
bottom of page