Bröllopsfotograf Linköping

Det är er stora dag och ni har lagt ner både tid, pengar och energi på att det ska bli den mest fantastiska dag ni kan tänka er, och det är där jag kommer in i bilden. Mitt fokus ligger i att fånga er kärlek precis så som den är, och känslan är det allra viktigaste i bilden. Ni kommer att få dansa till era favoritlåtar, skratta till hur otroligt fint livet kan vara och mysa i varandras famnar. Jag är inte bara er fotograf, jag är även där för att hjälpa er att se till att allt blir precis som ni har tänkt er. Jag vill fånga alla dom små detaljerna, ögonblicken och känslor på bild så att ni kan blicka tillbaka på er dag om och om igen.

Hur bokar vi dig som vår bröllopsfotograf?

Fyll i formuläret längst ner på den här sidan. Inom två arbetsdagar får ni ett mail tillbaka på om ert datum är ledigt samt en prislista på mina olika bröllopspaket jag erbjuder. Därefter svarar ni mig om ni vill boka mig som er fotograf och vilket paket som passar era önskemål. När bokningen är bekräftad skickar jag avtal, checklista och lite andra tips inför er stora dag som kan vara bra att hålla koll på. Tänk på att de flesta bokar sin bröllopsfotograf minst ett år i förväg, så se till att vara ute i god tid med er förfrågan!

Vad händer när bokningen är klar?

När bokningen är bekräftad så träffas vi över en fika alternativt via Skype för att lära känna varandra lite mer och gå igenom dagen. Här får ni gärna berätta mer om er, hur ni träffades och om era tankar kring bröllopet. Efteråt har vi en provfotografering där ni får känna på hur det är att stå framför kameran och hur det är att bli fotad utav mig. Jag lovar en avslappnad och rolig stund utan stela poser. Ni får sen 10 utvalda bilder från provfotograferingen skickade till er - ett tips är att använda en bild till era save the date kort.

Vad kan vi förvänta oss av dig som bröllopsfotograf?

Jag älskar att fånga det naturliga, där era känslor speglas i bilderna. Med andra ord kan ni vara lugna med att det inte kommer att bli några stela och tråkiga poser. Jag har alltid med en högtalare där vi spelar era absoluta favoritlåtar - jag lovar er att ni inte kommer att kunna hålla er från att både skratta och dansa och jag är naturligtvis på första parkett för att fånga vartenda ögonblick på bild!

 

Jag kommer såklart även att ge er små uppdrag under fotograferingen så ni behöver inte oroa er. Det kan vara att ni tillexempel får i uppdrag att öva på er bröllopsdans eller att gå långsamt mot kameran samtidigt som ni viskar något fint till varandra. Innan bröllopet får ni gärna skicka bilder till mig om ni har några speciella önskemål på några foton så lovar jag att göra allt för att även uppfylla dessa.

Leverans av era bröllopsbilder

Jag kommer att leverera era bröllopsbilder inom ramen på 4-8 veckor. En liten sneakpeak skickas dock bara några dagar efter bröllopet. Sen får ni samtliga bra bilder i högupplöst format från dagen i både färg och svartvitt levererade på ett fint usbminne tillsammans med en liten personlig överraskning som ni kan njuta av tillsammans. Det roligaste jag vet är att få överraska med något litet extra.

 

När ni lägger upp bilder får ni gärna tagga mig som fotograf genom att skriva Foto: Creative Touch By Charlotte. När ni sen har kollat igenom alla bilder skulle jag verkligen uppskatta om ni vill maila mig några rader om vad ni tyckte om mig som fotograf och resultatet!

FAQ

Vad händer om det regnar?


Vi har alltid en plan ifall det skulle regna på bröllopsdagen. Vi kollar upp en fin plats under tak, i en tät skog eller inomhus som blir fint att fota på. Men frukta inte regnet - jag har genomskinliga paraplyn att fota under och dessa bilder blir även dom jättefina, se bilden ovan!
Vad händer om vi eller du blir sjuk?


Om någon av er motförmodan skulle bli sjuka så bokar vi självklart om datumet utan någon kostnad. Ifall jag skulle bli sjuk så känner jag flera otroligt duktiga bröllopsfotografer som kan hoppa in och föreviga er stora dag!
Behöver du boka övernattning?


Vid fotograferingar utanför Östergötland tillkommer en milersättning på 30kr/mil. För bröllop där övernattning behövs kommer även kostnader för boende att tillkomma.
Hur gör du med mat under bröllopet?


Om ni har bokat mitt halv- eller heldagspaket önskar jag att få någon enkel mat under kvällen. Det smidigaste är att jag passar på att äta samtidigt som ni äter. Jag försöker såklart att hinna med att dokumentera så stor del av middagen med tillhörande tal och uppträdanden som möjligt. Det är därför viktigt att vi stämmer av vilken tid det är bäst att jag smiter iväg och äter!
Hur bestämmer vi plats för porträttfotograferingen?


Har vi möjlighet att göra er provfotografering på bröllopsplatsen för att utforska miljön så är det en bra idé. Finns inte den möjligheten så kan ni leta efter en fin plats för porträtten och då är jag på plats i god tid innan bröllopet börjar för att stämma av att platsen ser bra ut.
Ett tips när man letar efter fotoplats är att utgå ifrån att det kommer vara soligt och att då kolla efter en plats med jämn skugga, vilket brukar hittas nära skog, vid en byggnad eller liknande!
Designar du även bröllopskort?


Det stämmer! jag hjälper er mer än gärna med era inbjudningskort och alla delar som hör därtill. Klicka i rutan i kontaktformuläret nedan så skickar jag med en pdf gällande trycksaker tillsammans med mina prispaket.
Vad kostar det att ha dig som bröllopsfotograf?


Mina priser startar på 5'990:- inkl. moms. Skicka en förfrågan via formuläret nedan eller direkt på charlotte@creativetouch.se om ni vill se mina olika bröllopspaket :)

Fyll i er bokningsförfrågan här

arrow&v
arrow&v
  • Instagram
  • Facebook
© 2020 CREATIVE TOUCH

bröllopsfotograf ∘ familjefotograf ∘ gravidfotograf